Dobro dosli

aa

srijeda, 29. lipnja 2016.

ZAŠTO FARMACEUTI OVO KRIJU OD NAS: Napitak kojeg svaka osoba treba uzimati mjesečno!




Ovaj napitak nije nimalo običan jer spašava živote, a to su dokazale studije, iako farmaceutske kompanije to kriju od javnosti.

Nije ni čudo, vrlo je ljekovit a jeftin, zamislite samo kada farmaceuti ne bi zarađivali na hemijskim lijekovima?
U pitanju je soda bikarbona, čiji učinak je dokazano bolji od hemoterapije, a ako joj dodate malo limuna, dobijate ubicu raka.

Tako jednostavno da mnogi ljudi ni ne vjeruju da je moguće. Limun je recimo odavno dokazano antikancerogen, on zapravo svojom kiselošću spriječava da dolaze loše tvari i hrane tumore.

Ovo je već davno otkrio Otto Heinrich Warburg, koji je za svoje istraživanje o  raku  dobio i Nobelovu nagradu pa se to kasnije pokušavalo svim silama zataškati.



On je dokazao da na mjestu gdje se razvijaju tumori, fali kisika u organizmu, a kisik može dovesti soda bikarbona, do svakog mjesta u organizmu.

Dakle, dovoljno je jednom mjesečno, ukoliko ste zdravi, da uzmete napitak pomiješan sa sodom bikarbonom i limunom za očuvanje zdravlja, da ne pričamo samo o drugim blagodatima za organizam.

Ukoliko već imate oboljenje, to trebate konzumirati svaki dan, prije jela.

Ne zaboravite da u toku tretmana izbjegavate crveno meso i mliječne proizvode jer oni uništavaju učinak lijeka.



(narodnozdravlje)

1 komentar:

  1. Tužno je da farmacija služi na nama. Ima dosta prirodnih ljekova koji nam pomažu, a svaka tableta nam napravi štetu. A šta bi doktori i farmacije radile, ako bi nam davali prirodne ljekove nebi bilo toliko bolesnih.

    OdgovoriIzbriši