Dobro dosli

aa

subota, 30. srpnja 2016.

Koristite ga na svakih 5 godina i zaboravite na bolesti!




Davne 1972. godine, jedan monah u tibetanskom manastiru pronašao je nevjerovatan recept, star čak 5.000 godina! Liječi mnoge bolesti, ali morate biti pažljivi sa njim – veoma je jak i koristi se samo jednom u 5 godina!

Glavni sastojak recepta za prirodni lijek protiv mnogih bolesti jeste bijeli luk. Nemojte da vas to odmah udalji, jer ga pri konzumiranju nećete ni osetiti, a podarićete organizmu pravi preporod!
Zbog alicina koji sadrži, bijeli luk ima snažno antibakterijsko dejstvo, a odličan je i u suzbijanju virusa, gljivica i parazita.

Veruje se da ova tečnost liječi aterosklerozu, bolesti pluća, impotenciju, sinuse, visok pritisak, atritis, reumu, gastritis, hemoroide, pomaže mršavljenju, reguliše probleme sa vidom i sluhom i ubrzava metabolizam.

 

Da biste napravili ovu moćnu tinkturu, nabavite 350 grama bijelog luka i 200 ml 95-procentnog alkohola ili ruma. Ako izaberete alkohol, vodite računa da ni slučajno ne sadrži metanol ili benzalkonijum-hlorid.

Priprema: Odvojite čenove bijelog luka, očistite i izgnječite. Pomješajte sa alkoholom i sipajte u staklenu flašu. Nakon 10 dana procijedite, pa vratite u flašu i ostavite da ostoji u frižideru dva dana.

Primjena: Ova ljekovita mješavina smije da se pije najviše 12 dana i to sipajući odrećeni broj kapi u čašu vode prije doručka, ručka i večere. Prvog dana stavite jednu kap prije doručka, dvije prije ručka i tri prije večere.

 
Detaljno uputstvo za primjenu pogledajte u tabeli:

tibetanski-lijek


(Kurir.rs)
- See more at: http://www.narodnamedicina.info/index.php/2016/01/17/koristite-ga-na-svakih-5-godina-i-zaboravite-na-bolesti/#sthash.rd0U51Mb.dpuf

Nema komentara:

Objavi komentar