Dobro dosli

aa

nedjelja, 31. srpnja 2016.

POGLEDAJTE KAKO JE SKINUO GLJIVICE SA NOŽNOG PRSTA BEZ SKUPIH MEDICINSKIH TRETMANA




Najviše neatraktivan stanju i većina tvrdoglav da riješi bi stopala gljivice pod prstima.

Postoje vrste kreme ali oni ne uvijek rade kako treba, a ponekad može dati čak i strani effect.But zahvaljujući prirodnim sastojcima možemo lako pripremiti dom lijek koji zapravo radi.

Mnogo sastojaka koje imamo kod kuće može se koristiti u pripremi kući lijekova. Ti sastojci su: soda bikarbona, ocat, kokosovo ulje. Ovi sastojci se koriste za pripremu rublja sapun, pribor i sredstva za dezinfekciju za čišćenje.

Ovi sastojci su pristupačni i mogu se kupiti gotovo svuda.

The Miracle Cure

Uklanjanje gljivica iz prstima može biti izuzetno jednostavno sa ovim dokazanim kući lijek. Morate samo tri sastojka kako bi dobili posao. Da bi aktuelnim bris za uklanjanje toe gljivica ispod prste, trebat će vam sljedeće sastojke:
Toplu vodu
Soda bikarbona
Sirće
Svaki sastojak je lako steći i niti ima jednu štetne kemijske da se bave. Možete riješi svoj gljivice i osjećaju ugodno oko održavanja vašeg zdravlja u procesu dok uštedu novca.

Kako bi se riješi gljivice pod prstima trebate učiniti sljedeće: u velikom basenu pour značajnu količinu od jabukovog sirćeta i potopiti noge za 20 minuta, osušite noge i ponovo potopite ih, ali sada, prazan sliva i pour topla čistom vodom i držati noge unutra još 20 minuta. Nakon 20 minuta dodati sode bikarbone i držati noge u još 20 minuta. Na kraju potpuno osušite stopala.

Za najbolje rezultate, to bi bilo najbolje da se podvrgnu ovom procesu nekoliko puta dnevno za nekoliko tjedana. Ovo će osigurati nestanka pete gljiva.

Brže Remedy





Postoji alternativa lijek možete koristiti za otklanjanje pete gljiva malo brže. Ovo je recept tako lako sastaviti kao i prethodni lijek. Sve što vam treba za ovaj pravni lijek:

Sirće
Mleveno Garlic Clove
Maslinovo ulje
priprema:

U posudu sipajte maslinovo ulje i slomljen belog luka češanj. Uvijek koristite svježi češnjak.

Sljedeći put kada ti je tretman koji je gore opisan, nakon natapanje širiti neke belog luka-maslinovo mješavina ulja na gljivice područjima. Nakon 24 sata, možete uzeti čarapa van i plastičnom folijom. Gljivice pod prstima treba da bude mekana i lako ukloniti pincetom ili nokat strugač.


narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar