Dobro dosli

aa

subota, 30. srpnja 2016.

Svi imamo stanice RAKA u svom tijelu! Evo kako ćete ih spriječiti da postanu TUMORI!

rak karcinom rast


Ovo su vrlo važne činjenice o stanicama raka koje treba da znate…

Imajte na umu da:

Svako ljudsko tijelo ima stanice raka, koji se javljaju najmanje 6 puta tokom vašeg života. Međutim, one se ne mogu prepoznati po standardnom testu dok se ne umnože u nekoliko milijardi.
U slučaju jakog imunološkog sistema, njihovo množenje je spriječeno.
Stanice raka se mogu razviti i razmnožiti u slučaju nedostatka nekih važnih hranjivih tvari. Osim toga, najčešći faktori rizika uključuju nezdrave životne navike, nezdravu hranu, genetiku i naš okoliš.
Vi možete potaknuti vaš imunološki sistem i na taj način spriječiti množenje stanica raka konzumiranjem zdrave hrane i dodataka.
Hemoterapija je štetna jer iako ubija brzo-rastuće stanice raka, ona također i uništava brzo-rastuće zdrave stanice.
Hemoterapija utiče na imunološki sistem, stvara toksine zbog kojih je pacijent osjetljiv na daljnje komplikacije i infekcije.
Radijacija i hemoterapija mogu dovesti do mutacije stanica raka, tako što ga čini iznimno teškim za uništiti.
Izbjegavanje namirnica koje podupiru razmnožavanje stanica raka, možete ih spriječiti da postanu tumor.
Koja hrana je zapravo blagotvorna za stanice raka?

Stanice raka žive u kiseloj sredini, tako da bi trebao zamijeniti procesiranu hranu i meso koji povećavaju kiselost, sa piletinom i ribom.



Stanice se hrane sluzi a unos mlijeka stvara sluz, posebno u probavnom traktu, tako da zamijenite ga s nezaslađenom sojom.

Stanice raka se hrane šećerom, tako da bi trebalo maksimalno izbjegavati šećer, a možete konzumirati med umjesto šećera, ali u umjerenim količinama.

Alkalizujte svoje tijelo konzumiranjem sjemenki, orašastih plodova, žitarica, povrća i voća. Jedite što više povrća nekoliko puta dnevno, jer ono daje žive enzime i potiče rast zdravih stanica.

Uvijek pijte čistu vodu, a izbjegavajte opasne teške metale i otrove u vodi iz slavine. Piti zeleni čaj umjesto kafe i čokolade koje su bogate kofeinom, a zeleni čaj ima snažna svojstva koja sprječavaju rak.

Smanjiti ili izbjegavati meso tako da vaše tijelo može proizvesti više enzima, koji su izuzetno važni za napadanje proteinskih zidova zahvaćenih stanicama raka. Na taj način, tijelo će se lakše boriti sa stanicama raka.

Stanice raka nisu u stanju živjeti u okruženju sa kisikom, tako da redovito vježbate i duboko dišete, kako bi se osigurali dovoljan dotok kisika i na taj način ubili stanice raka.

Rak utiče na vaše tijelo, kao i vaš duh i um pa bi rebali ostati pozitivni i imati optimističan stav prema liječenju kako bi se borili sa ovom bolesti.

Izbjegavajte stres, gorčinu, ljutnju i tugu jer oni doprinose kiselom okruženju u vašem tijelu, opustite se i živite svoj život u potpunosti zadovoljni, sretni i ispunjeni.

Podijelite ovaj post sa vašim prijateljima ako smatrate da može biti korisno!


megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar