Dobro dosli

aa

srijeda, 31. kolovoza 2016.

Ovo je najbolja metoda za uklanjanje BRADAVICA kod kuće, bez odlaska liječniku!

5454


Fibroidni tumori su benigni tumori na vezivnom tkivu. Oni se pojavljuju kao bradavice na koži, veličine od samo nekoliko milimetara. Oni su obično ise boje kao koža, ali mogu biti i pigmentirani.

Fibroidni tumori nisu kancerogeni, ali su problem sa strane estetskog gledišta. Uglavnom se javljaju kod sredovječnih ljudi na području vrata, pazuha, trbuha, ispod grudi, trepavice i svugdje na koži. Svako ima barem jednu bradavicu na kožu, tako da to nije rijetko stanje.

Oni također mogu biti oštećeni i uzrokovati upalu, rast, krvarenje i slično. Razlog njihovog formiranja još uvijek nije poznat, ali genetika i pretilosti svakako igraju ulogu. Oni mogu varirati u brojkama – od nekoliko do nekoliko stotina.



Fibroidni tumori se lako uklanjaju sa jabučnim ocatom, bez krvarenja i ožiljaka. Jabučni ocat je jedan od najučinkovitijih domaćih lijekova. Međutim, ne smijete skidati fibrome oko očiju s jabučnim ocatom jer ih može iritirati!

Operite područje oko fibroma koristeći samo vodu i sapun. Samo prvi put, koristite blazinicu natopljenu u vodi za čišćenje fibroma i pustiti da se osuši. Zatim potopiti još jedan komad pamuka u jabučni ocat i stisnuti višak tekućine.

Postavite pamuk na bradavicu i stavite neku traku preko nje kako ne bi spalo. Ostavite 15 minuta, a zatim isperite vodom. Ponovite postupak tri puta dnevno tokom sedam dana. Fibrom će početi tamniti i na kraju otpasti.

Ovisno o veličini fibroma, može ostati svjetli ožiljak koji možete liječiti sa nevenovom kremom ili aloe vera gelom. Ako je fibrom na površini kože, neće biti ožiljak.

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar