Dobro dosli

aa

srijeda, 31. kolovoza 2016.

Smijali su joj se kada je rekla da je OVO njena vjenčanica, onda mi je pokazala šta može… GENIJALNO!

67967


Odlazak u kupaonicu je potreba svih ljudi, te mogućnost da se to učini brzo i učinkovito je vrlo važna, posebno za vrijeme velike prigode, kao što je vjenčanje!

Svaka mlada koja je nosila vjenčanicu zna kako je teško otići u WC i obaviti posao u ogromnoj haljini. Ponekad treba povesti cijelu ekipu djeveruša kako bi pomogle podići haljinu!

56856hg65



Odlazak u wc više ne bi trebao predstavljati problem pošto je tu novi izum Bridal Buddy (svadbeni prijatelj). Bridal Buddy je izmišljen kako bi nevjeste koristile zahod, bez ikakve pomoći drugih ljudi da podignu svoju haljinu.

Izum je zapravo vrlo jednostavan a sastoji se samo od jednog glavnog komada tkanine koji je priključen na struku. Vrlo je transparentan i vrlo lagan, kao da ga i nema!



Da biste ga stavili,  osigurate ga iznad struka, a zatim stavite na svoju vjenčanicu. Kada je potrebno koristiti zahod, jednostavno posegnete za njim i povučete ga kako bi pokupio haljinu.

Postoje i rupe u Bridal Buddy-u kako bi vaše ruke mogle proći, što također pomaže osigurati haljinu. Pogledajte kako to izgleda na slici ispod:

0786zg

Vrlo domišljato zar ne? Bridal Buddy je izumila svadbeni konsultant Heather, te je dostupan za sve na Bridal Buddy web stranici.

Buddy dolazi u slatkoj ružičastoj vrećici, tako da je spreman za skladištenje u bilo koji prostor, a vrlo je jednostavan za transport gdje god je to potrebno.

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar