Dobro dosli

aa

nedjelja, 30. listopada 2016.

Bijeli luk protiv kurjeg oka – Prirodni lijek koji uklanja kurje oko i bradavice sa kože




Kako da se oslobodite kurjeg oka uz pomoć bijelog luka? Ovaj prirodni lijek je učinkovit i u slučaju bradavica po koži. Poznato je da bradavice nastaju zbog određenih virusa pod zajedničkim nazivom humani papiloma virus (HPV). Do danas smo uspjeli prepoznati više od 100 poznatih tipova HPV-a, od kojih su neki kancerogeni, a obične bradavice se smatraju ne kancerogenim rastom kože. Većina bradavica često nestane unutar nekoliko mjeseci ili godina, no postoji i potpuno prirodan i pouzdan lijek kojim možete ukloniti bradavice. Naime, češnjak je jako dobar prirodni lijek za uklanjanje bradavica sa kože, pa i kurjeg oka. Iako kurje oko nastaje zbog prekomjernog trenja nekih dijelova kože, i ono se može liječiti uz pomoć češnjaka. HPV inficira gornji sloj kože, obično ulazi u tijelo u području oštećene kože, a virus uzrokuje da gornji sloj kože brzo raste formirajući bradavicu. Za razliku od bradavica, kurje oči nastaju zbog prekomjernog trenja nekih površinskih dijelova na koži, gdje se javlja neobično zadebljanje kože.


Ono što je zajedničko i bradavicama i kurjim očima je to da se oboje može riješiti običnim oblogom od češnjaka. U nastavku saznajte, kako češnjak može pomoći da se ukloni kurje oko. >> Bijeli luk uklanja kurje oko, ali i mnoge druge bolesti Malo nagnječiti veći češanj bijelog luka, pa ga potopiti u vinski ocat i ostaviti da odstoji dva sata. Predio oko kurjeg oka namazati uljem, a na bolno mjesto priviti bijeli luk i učvrstiti ga flasterom ili zavojem. Ostaviti da odstoji preko noći. Ponavljati postupak najmanje tri dana. Nakon toga mjesto gdje se nalazilo kurje oko svakodnevno mazati nekom hidratantnom kremom.

Preuzeto sa: http://www.narodnamedicina.info/2016/10/30/bijeli-luk-protiv-kurjeg-oka-prirodni-lijek-koji-uklanja-kurje-oko-i-bradavice-sa-koze/

Nema komentara:

Objavi komentar