Dobro dosli

aa

nedjelja, 30. listopada 2016.

Evo kako da brzo uklonite pjege i date licu mladalački sjaj (PRIRODNI RECEPT KUĆNE PROIZVODNJE)



Starenje pruža više mudrosti, no, starenje donosi i nekoliko mana: staračke pjege, na primjer, koji se hrabro pojavljuju na licu i tijelu. Staračke pjege-benigni,hiperpigmentacija-obično se pojavljuje na rukama i licu, najčešće na čelu. To su , smeđe ili sive mrlje koje se također nazivaju “tačkice od sunca”, jer se javljaju uglavnom kao posljedica oštećenja od sunca.


 Ultraljubičasto (UV) zrake aktiviraju pigmenta koje proizvode stanice kože, pod nazivom melanociti. Previše štete koliko UV izloženosti melanocita, nanoseći im viška pigmenta (također se naziva melanin) koji tvore tamne mrlje na koži. Konvencionalno liječenje hiperpigmentacije uključuje izbjeljivač, točnije hidrokinon ili tretinoin (Retin-A), koji nosi ozbiljne zdravstvene rizike kao što su rak, reproduktivne toksičnosti i kožnih alergija s toga je pametnije okrenuti se prirodnom liječenju. Vama treba slatka bundeva, jogurt i malo meda. Pomiješajte i nanesite na područje gdje imate pjege i isperite mlakom vodom. Ne zaboravite uvijek kristiti zaštitu od sunca i izbjegavati ga, npr noseći šešir.

Preuzeto sa: http://www.narodnamedicina.info/2016/10/29/evo-kako-da-brzo-uklonite-pjege-i-date-licu-mladalacki-sjaj-prirodni-recept-kucne-proizvodnje/

Nema komentara:

Objavi komentar